24 uurs Service (servicecontract)

van der Pijl heeft een eigen storingsdienst welke 24 uur per dag en zeven dagen in de week oproepbaar is. Deze storingsdienst is bedoeld om onze klanten ten aller tijden te kunnen voorzien van onze diensten, mocht de situatie er buiten kantoortijden om vragen. Omdat wij de vrije tijd van onze medewerkers niet onnodig willen verstoren, moet deze dienst dan niet gezien worden als een verlenging van de reguliere werktijden.

Een servicecontract voor uw gasapparaat (cv-/combiketel)

  • U betaalt een vast bedrag van uw type toestel per jaar (exclusief kosten van de onderdelen die evt. vervangen moeten worden)
  •  Niks meer, niks minder! U weet van te voren precies waar u aan toe bent!
  •  Ieder jaar een periodieke inspectiebeurt Storing.
  • 24-uurs service bij onderhoudscontract
  • U betaalt GEEN VOORRIJKOSTEN

Dit houdt in dat u nooit betaalt voor voorrijkosten voor service aan uw gasapparaat. U betaalt het abonnementsgeld en daarmee is alles geregeld. De voorwaarden zijn duidelijk zonder ‘addertjes onder het gras’. U weet vooraf precies waar u aan toe bent.

U betaalt een vast bedrag per jaar en verder niets. Naast de periodieke inspectiebeurt komen wij voor dit bedrag bij u als u een storing heeft.

Installaties mogen geen asbest bevatten uitgesloten zijn toestellen waar geen onderdelen van voorradig zijn, of welke niet onder normale condities of binnen redelijke termijn leverbaar zijn en heel uitzonderlijke types toestellen