Airconditioning

Een airconditioning zorgt voor een prettig werk en leefklimaat. Om de temperatuur op zomerse dagen niet tot ongewenste hoogte te laten oplopen, is in veel situaties een vorm van koeling noodzakelijk. Zeker in de goed geïsoleerde gebouwen van vandaag de dag. Wij houden rekening met al deze factoren en heeft voor iedere denkbare situatie de perfecte oplossing. Met als resultaat een temperatuur en luchtvochtigheid waarin prettig gewerkt en geleefd kan worden. Zowel ‘s zomers als ‘s winters. Airconditioners zijn bovendien eenvoudig te installeren. En daarmee heeft van der Pijl het ideale klimaatbeheersingssysteem voor woonhuizen, winkels, restaurants, kantoren, productieruimtes, enz.

Airconditioning is bijna niet meer weg te denken in de woon- en werkomgeving. Wij zorgen ervoor dat met de huidige airconditioners steeds het perfecte klimaat bereikt wordt. Dit zonder hinderlijke factoren zoals lawaai- of tochthinder wat met oude toestellen niet altijd waar was.

Koelen, verwarmen, ontvochtigen, ventileren, filteren, ze kunnen het allemaal. De huidige technologie staat garant voor een uitgebalanceerde temperatuur.

Bel of mail ons gerust voor het juiste aanbod.