Sanitair

Wij werken nauw samen met showrooms van groothandels. U kunt daar bijvoorbeeld terecht voor allerlei losse sanitaire producten, zoals baden en douchebakken, badkameraccessoires, designradiatoren, douchecabines en -wanden, stoomcabines, toiletten, urinoirs, bidets, tegels, wastafels en fonteinen.

De showrooms zijn merkonafhankelijk. U kunt er voorbeelden van uw toekomstige badkamer bekijken volgens uw individuele wensen en ideeën. Kwaliteit staat daarbij hoog in het vaandel. Daarom bieden zij alleen A-merken aan, weliswaar in verschillende prijsklassen. Zo is er binnen uw budget altijd een stijlvolle oplossing te vinden. Na uw keuze ontvangt u een offerte met adviesprijzen, meestal inclusief tekening. U ontvangt vervolgens van ons een aanbieding van zowel de door u gekozen materialen als het noodzakelijke installatiewerk.

Wilt u één van deze showrooms bezoeken? Maak dan een afspraak. Het is vaak druk en de showroommedewerker wil graag alle tijd voor u nemen. U kunt ons bellen of het contactformulier gebruiken om de afspraak te regelen.